اما باید بدانید که این کار بیضرر نبوده و نباید محو تبلیغات آن شوید و تزریق آن در طولانی مدت مشکلات زیادی به وجود خواهد آورد. با پیشرفت تکنولوژی روشهای زیادی برای بهتر شدن وضعیت پوست ابداع شده که کرم پودر دائمی یکی از آنهاست. این ترکیبات اگر وارد پوست شود باعث ایجاد استرس اکسیداتیو و تولید رادیکالهای آزاد شده که به پوست آسیب زیادی میزند. همانطور که میدانید پوست افراد انواع مختلفی دارد و متاسفانه تولیدکنندگان کرم پودر دائمی یا مزو وایت به این نکته توجه نکردهاند و برای انواع مختلف پوست تولید نشده است. کرم پودر دائمی ۲ الی ۳ درجه پوست صورت را روشنتر کرده و باعث یکدستی آن میشود. این نوع کرم پودر پوست صورت را روشن کرده و مشکلات پوستی را هم برطرف میکند. تیرگی و لکهای صورت هم با این نوع کرم پودر از بین رفته و دیگر نیازی نیست بهصورت روزانه از کرم پودر معمولی استفاده کنید.
اگر شما هر گونه سوالی در رابطه با کجا و نحوه استفاده از مجله خبری makeupa دارید، می توانید با ما در صفحه وب تماس بگیرید.
در دراز مدت برخی ترکیبات موجود در کرم پودر همیشگی مثل دیاکسید تیتانیوم که رنگ کرم پودر را به وجود میآورد، لکههای سیاه و هالههای تیره در پوست ایجاد میکند. در غیر این صورت پوست ملتهب شده و سوختگیهایی در سطح آن به وجود میآید. اما وقتی پوست به کرم پودر همیشگی یا مزو وایت حساسیت نشان دهد، این التهاب و ورم کل صورت را درگیر میکند و با صرف هزینههای گزاف و زمان زیاد پوست به حالت طبیعی برمیگردد. تزریق کرم پودر دائمی نیز به روش میکرونیدلینگ انجام میشود اما از آنجایی که رنگ موجود در این محصول بهعنوان یک ماده خارجی وارد پوست میشود، عوارضی به همراه خواهد داشت. حتما دیدهاید که بعد از سوختگی به دلیلهای مختلف مثل لیزر یا میکرونیدلینگ، لکههایی روی پوست ایجاد میشود که همان PIH است. در رنگ کرم پودر دائمی فلزات سنگین مثل زینک، آهن، سرب و کادمیوم وجود دارد. مبدا کرم پودر دائمی کشور لهستان بوده و در سال ۲۰۱۳ برای اولین بار ساخته شده است و بعد از آن مورد استقبال مردم استرالیا در سیدنی و مردم رومانی در بخارست قرار گرفت و صنعت آرایش و زیبایی را متحول کرد و در سال ۲۰۱۴ انقلاب عظیمی در این حوزه به وجود آورد.
ممکن است هر یک از ترکیبات این نوع کرم پودر آلرژیزا بوده و برای فرد متقاضی حساسیت ایجاد کند. تزریق کرم پودر همیشگی برخلاف کرم پودر معمولی منافذ پوست را باز نگه میدارد و پوست میتواند همچنان تنفس کند. به همین دلیل، بهتر است قبل از تزریق مزو وایت درباره این موضوع به اندازه کافی تحقیق کنید تا با یک ذهنیت باز در مورد آن تصمیم بگیرید. اما قبل از هر کاری بهتر است با ورزش کردن، داشتن رژیم غذایی سالم، نوشیدن آب کافی در طول روز، استفاده از محصولات آرایشی و بهداشتی معتبر و باکیفیت و بهطورکلی، با مراقبت از پوست با روشهای طبیعی پوست سالمتری داشته باشیم تا دیگر نیازی به آرایشهای همیشگی مانند کرم پودر دائم نداشته باشیم. در حوزه زیبایی میکرونیدلینگ یکی از روشهایی است که برای جوانسازی و مراقبت از پوست استفاده شده و علاوهبر موثر بودن، روش استانداری هم به شمار میرود. روش میکرونیدلینگ در تزریق کرم پودر دائمی استفاده میشود که به کمک سوزنهای ریز نانو رنگدانهها و پیگمنتها وارد پوست میشود. برخی پوستهای حساس به الکل آلرژی دارند که خوشبختانه کرم پودر دائمیهای الکل ندارد و برای این افراد دردسر ساز نیستند.
علاوهبر عوارض گفته شده، اگر کرم پودر کیفیت و اصالت نداشته باشد، مشکلات دیگری هم به این عوارض اضافه میکند. علاوهبر موارد گفته شده، PIH یکی دیگر از عوارض تزریق کرم پودر دائمی است. ترکیبات تشکیلدهنده کرم پودر دائمی عبارتاند از: صمغ زانتان، عصاره صبر زرد برگ، روغن کرچک هیدروژنه، توکوفریل استات، پلی سوربات، دی اکسید تیتانیوم، ستیل اتیل هگزانوات، موم میکرو کریستالی، دیمتیکون، دایمتیکن، استئاریک اسید، موم، عطر، پارابن، فنوکسی اتانول، نیاسینامید، اتانول، آلومینیوم هیدروکسید، سیکلو هگزاسیلوکسان، تالک، آب، روغن معدنی و گلیسیرین. بعد از پایان دوره کامل تزریق کرم پودر، پوست صورت ۲ الی ۳ مجله خبری makeupa درجه روشنتر میشود. اگر عملکرد DNA دچار مشکل شود، چرخه سلولی هم تحت تاثیر قرار گرفته و مختل میشود. حتی ممکن است مرگ سلولی یا سرطان هم ایجاد شود. یکی از این روشهای غیراصولی تزریق کرم پودر دائمی یا مزو وایت است. مواد تشکیل دهنده کرم پودر دائمی یا مزووایت چیست؟ کرم پودر دائمی چیست؟