تصمیم شرعی در مورد میخ زدن بستگی به مرجع تقلید دارد، هرچند تقریباً هیچ یک از مراجع تقلید کشیدن ناخن را حرام ندانسته اند. از طرف دیگر، اگر می خواهید ناخن های خود را با روش های دیگری طراحی کنید، می توانید از ترفندهای مختلفی مانند مواردی که قبلاً ذکر کردیم استفاده کنید. سنگ مرمر ناخن، لوازم جانبی، ورق طلا، تاج و… تنها بخشی دیگر از دنیای طراحی ناخن هستند.
این تکنیک یکی از قدیمی ترین روش هایی است که می توانید برای زیبایی ناخن های خود استفاده کنید. با استفاده از انواع لاک های رنگی، براق، مات، براق، آینه ای و … می توانید ناخن های خود را زیبا کنید. لاک هایی هم هستند که شبیه چسب هستند و به راحتی پاک می شوند، این لاک ها را بیشتر لاک نماز می نامند.
طراحی ناخن با چسب
ابتدا یک لایه پایه به ناخن های خود بزنید، سپس نوار را به قطعات کوچکتر ببرید. تکه های کوچک نوار ماسک را روی قسمتی از ناخن خود بچسبانید که نمی خواهید با لاک دیگر مخلوط شود. سپس لاک دیگری را روی ناخن خود بزنید. در نهایت نوار را به آرامی از روی ناخن های خود جدا کنید.
آخرین کلمه
جواب: کاشت ناخن جایز نیست. زیرا در هنگام وضو و غسل مانع از رسیدن آب به اعضای بدن می شود. بنابراین اگر کاشت ناخن دارید برای غسل و وضو باید آن را بردارید، اما اگر کشیدن آن مشکل است باید غسل جبیره را انجام دهید. شما هم باید تیمم کنید و اگر با علم به این امر از ناخن مصنوعی استفاده کرده اید، بعد از برداشتن آن نماز واجب است.
سؤال: حکم وضو و غسل کسانی که ناخن های خود را می برند چیست؟ آیا کاشت ناخن زینت محسوب می شود؟
پاسخ: در مورد این که می گوید ناخن را نمی توان برداشت، اگر ناخن مصنوعی شما در محل تموم نیست باید تموم کنید، اما اگر در مقام تیمم باشد باید وضو و غسل کنید. و تایمم را انجام دهید.
کاشت ناخن روشی است که برای زیباتر کردن ناخن ها استفاده می شود. تکنسین ناخن از روش های مختلفی برای کاشت ناخن و فرم دادن به آن استفاده می کند تا فرم ناخن ها بلندتر و زیباتر شود. کاشت ناخن پودری، کاشت ناخن پلی ژل، کاشت ناخن با ناخن قدیمی و غیره. تنها بخشی از انواع روش های کاشت ناخن هستند. اما حکم شرعی در مورد کاشت ناخن چیست؟ آیا میخ زدن حرام است؟ آیا می توان با کاشت ناخن شنا کرد؟ آیا کاشتن ناخن مانع از وضو می شود؟ با ما همراه باشید تا پاسخ این سوالات را از منابع مختلف بخوانید.
در رابطه با سوال زیر؛ چنین ناخنی زینت محسوب نمی شود و به عرف بستگی دارد.
نظر آیت الله فاضل لنکرانی
به طور کلی کاشتن ناخن مانع از رسیدن آب به پوست بدن می شود و غسل و وضو فی نفسه باطل است. اما با وضوی جبیره می توان غسل کرد و وضو گرفت. اصولاً کاشت ناخن اشکال شرعی ندارد و حرام نیست، اما برخی از علما معتقدند که این امر زینت است.
حکم شرعی کاشت ناخن از نظر مراجع مختلف
نظر آیت الله خامنه ای
جواب: اگر ناخن مصنوعی روی ناخن چسبیده باشد باید آن را از ناخن خارج کنید، اگر نمی توانید حکم وضو و غسل جبیره است.
منبع: همشهریآنلاین
در مورد جواب جواهرات کاشت ناخن; به نظر می رسد که ناخن های مصنوعی به طور سنتی زینت محسوب می شوند، اما اگر شک دارید، آن ها زینت محسوب نمی شوند.
نظر آیت الله صافی گلپایگانی
البته اگر کاشت ناخن لازم نباشد جایز نیست زیرا از رسیدن آب به پوست جلوگیری می کند. همچنین در مورد تزئینات کاشت ناخن، چنین ناخنی زینت محسوب نمی شود.
روش های جایگزین برای طراحی ناخن
لنز ناخن یک روش جدید و هیجان انگیز برای طراحی ناخن های شما است. تنوع زیادی دارد و روشی راحت و آسان برای طراحی ناخن به حساب می آید. البته بهتر است از این نوع لنزها به درستی استفاده شود تا به راحتی روی ناخن ها قرار گیرند.
استفاده از لاک
سؤال: آیا با کاشتن ناخن می توان غسل و وضو کرد؟ آیا این نوع ناخن زینت است؟
سؤال: وضو و غسل با ناخن مصنوعی چه حکمی دارد؟ آیا زینت محسوب می شود؟
ثبت نام و مشاوره رایگان
در این روش بهتر است ابتدا یک بیس کت روی ناخن هایتان بزنید و سپس با استفاده از اسفنج لاک را روی ناخن هایتان بمالید. می توانید از استون برای پاک کردن لاک اضافی و بهبود ظاهر ناخن های خود استفاده کنید.
لنز ناخن
اگر می خواهید ناخن های خود را با روش های دیگری غیر از کاشت ناخن طراحی کنید، می توانید با ترفندهای مختلف زیبایی ناخن های خود را چند برابر کنید.
طراحی ناخن با اسفنج
جواب: کاشتن ناخن در صورتی که برای وضو و غسل خارج نشود اشکال دارد. اما اگر کاشت ناخن انجام داده اید، در صورت امکان پس از برداشتن ناخن، به طور طبیعی وضو و غسل کنید. اگر ممکن نیست با همان وضو و غسل و احتیاط تیم انجام دهید.
سؤال: وضعیت وضو و غسل با ناخن کاشته شده چیست؟ آیا با ناخن کاشته شده می توان غسل و وضو گرفت؟ اگر این امکان وجود دارد، چگونه باید انجام شود؟ آیا کاشت ناخن زینت محسوب می شود؟
در مورد زیور ناخن; چنین ناخنی یک زینت محسوب می شود.
تفسیر آیت الله نوری همدانی
سؤال: وضو و غسل با ناخن های کاذب کاشته شده روی ناخن چه حکمی دارد؟ اگر این ناخن را نتوان برداشت؟ آیا زینت محسوب می شود؟
جواب: در صورت عدم لزوم کوبیدن میخ، جایز نیست. ولى اگر ناخن مصنوعى كاشتيد و ناخنتان برداشته نشد يا برداشتن آن بسيار مشكل است، بنابر احتياط و مستحب بايد براى نماز تيمم كنيد و وضو جبيره بگيريد.
در مورد سوال دوم این نوع کاشت ناخن زینتی محسوب می شود.
نظر آیت الله شبیری زنجانی
جواب: اگر کاشت ناخن به عنوان زینت است، باید توسط نامحرم استفاده شود. زینت بودن یا نبودن آن بستگی به نظر جامعه دارد. در مورد غسل و وضو، این مانع حتی با خرج مالی هم باید برطرف شود و اگر نمی توانید و کشیدن کاشت ناخن بسیار مشکل است، باید وضو بگیرید.
نظر آیت الله سیستانی
سؤال: حکم وضو و غسل کسانی که ناخن های خود را می برند چیست؟ آیا زینت محسوب می شود؟