آیا کاشت ناخن در دوران بارداری برای جنین مضر است؟ (نکات بسیار مهم)

اگر باردار هستید نگران مضرات کاشت ناخن نباشید زیرا کاشت ناخن به طور کلی برای شما خطرناک نیست. البته اگر به دلیل بارداری ناخن های شما نسبت به قبل ضعیف شده است بهتر است کاشت ناخن انجام ندهید. ممکن است در این مدت تغییراتی در ناخن های شما ایجاد شود. به عنوان مثال ناخن های شما سریعتر رشد می کنند و کاشت ناخن برای شما مشکلی ایجاد نمی کند یا ناخن های شما راحت تر از حد معمول ضعیف شده و می شکنند. در مقاله زیر با کاشت ناخن در بارداری بیشتر آشنا خواهید شد. با ما بمان.

نحوه ناخن زدن را یاد بگیرید
4- ابزار کاشت ناخن باید در اتوکلاو (که از گرما برای از بین بردن باکتری ها استفاده می کند) به درستی استریل شوند.

سالن های ناخن از مواد شیمیایی بسیار قوی مانند تولوئن، فرمالدئید، مایع لاک ناخن و استون استفاده می کنند و قرار است در معرض این نوع مواد قرار بگیرید. اما هیچ مدرکی مبنی بر اینکه این مواد شیمیایی می تواند به شما یا جنین متولد نشده شما آسیب برساند وجود ندارد. از آنجایی که مقادیر بسیار کمی از هر ماده شیمیایی از طریق پوست و ناخن جذب می شود، این مقادیر کم نباید در صورت قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی برای بارداری یا جنین شما مشکلی ایجاد کند. اما به دلیل حساسیت بیشتر بدن در دوران بارداری، احتمال بروز علائم زیر وجود دارد:

حالت تهوع یا سرگیجه

در دوران بارداری، پوست شما به راحتی تحریک می شود و آسیب پذیرتر می شود، بنابراین برخی از محصولات ممکن است قرمزی یا حساسیت بیشتری نسبت به قبل ایجاد کنند. بعید است که خطری برای کودک شما ایجاد کند، اما بهترین راه حل این است که از محصولات مضر خودداری کنید یا از مواد ملایم تر برای راحتی خود استفاده کنید.

7- در صورت تمایل می توانید ابزار ناخن خود را به سالن بیاورید.

آیا مواد شیمیایی کاشت ناخن برای بارداری و جنین مضر است؟

تاثیر کاشت ناخن در دوران بارداری

5- ابزار و لنت های غیرفلزی نباید دوباره استفاده شوند.

از آنجایی که در دوران بارداری به بخارات شیمیایی حساسیت بیشتری دارید، ممکن است حالت تهوع یا سرگیجه داشته باشید، اگر این اتفاق افتاد از متخصص ناخن خود بخواهید چند دقیقه هوای تازه تنفس کند.

قرمزی و حساسیت پوست

آیا کاشت ناخن در بارداری خطرناک است؟


ثبت نام و مشاوره رایگان

در واقع، کاشت ناخن می تواند مانع از تشخیص رنگ طبیعی ناخن هایمان شود که جزئیات زیادی را در مورد وضعیت سلامتی ما آشکار می کند. بنابراین بهتر است کاشت ناخن خود را چند روز قبل از زایمان بردارید.

آخرین کلمه

در یکی از مراحل کاشت ناخن سوهان کشیده می شود تا سطح ناخن شما زبر شود و سپس کاشت در ناخن شما انجام می شود، این فرآیند ناخن های شما را ضعیف می کند. بنابراین، همانطور که قبلاً گفتیم، اگر ناخن‌های شما به دلیل بارداری ضعیف‌تر از حد معمول هستند، سوهان زدن شدید ناخن‌ها می‌تواند آسیب بیشتری به ناخن‌های شما وارد کند. همچنین بهتر است از ژل لاک استفاده نکنید زیرا مواد شیمیایی مورد استفاده به خوبی مورد بررسی و تحقیق قرار نگرفته اند.

در انتخاب آرایشگاه ناخن به چه نکاتی توجه کنیم؟

آیا کاشت ناخن در بارداری مضر است؟
منبع: مرکز کودک

3- در صورت امکان با یک متخصص مراقبت های بهداشتی یا پزشک در مورد راه های ایمن سازی شغل خود صحبت کنید.

اهمیت برداشتن کاشت ناخن در دوران بارداری

کاشت ناخن برای جنین

1- از داشتن گواهی کار سالن و کلیه ناخن کاران اطمینان حاصل کنید.

پرداختن به موضوع دیگری در رابطه با کاشت ناخن در دوران بارداری ضروری است. در حین سزارین، گذاشتن ریمو ناخن یک عمل اجباری قبل از جراحی است. همچنین بهتر است کاشت ناخن در هنگام زایمان طبیعی برداشته شود.

2- مرتباً بشویید و مواد شیمیایی را از پوست پاک کنید و در محیطی با تهویه مناسب کار کنید

اگر گهگاه از محصولات ناخن در سالن هایی با تهویه مناسب استفاده کنید، هیچ خطر جدی برای سلامتی وجود ندارد. چه در دوران بارداری از آنها استفاده کنید و چه به سالن زیبایی بروید، احتمالاً به اندازه کافی در معرض مواد مضر نیستید که نگران آن باشید.

آیا ناخن کاری در بارداری مضر است؟

درباره کاشت ناخن در بارداری

3- از تکنسین ناخن بخواهید به جای کوتاه کردن ساده، کوتیکول های شما را که از سطح ناخن های شما در برابر باکتری ها و قارچ ها محافظت می کند، جدا کند.

۲- ناخن کار باید از دستکش یکبار مصرف تمیز و نو استفاده کند.

یکی از خطراتی که در انواع کاشت ناخن یا کاشت ناخن طبیعی وجود دارد عفونت ناخن شماست. اگر کاشت ناخن شما بیش از حد بلند و سفت باشد یا اگر ناخن کار از ابزارهایی استفاده کند که به درستی ضدعفونی نشده اند، این اتفاق می افتد و این یکی از دلایل قارچ ناخن است.

1- استفاده از وسایل بهداشتی مانند لباس مخصوص، ماسک و دستکش

هیچ مدرک قطعی دال بر مضر بودن مواد شیمیایی کاشت ناخن در حین زایمان وجود ندارد و اگر شما یک تکنسین ناخن هستید و باردار هستید، لازم نیست نگران سلامت فرزند خود، جنین خود باشید. اما از آنجایی که کارشناسان دقیقاً مطمئن نیستند که قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی چقدر می تواند مضر باشد، توصیه می شود تا حد امکان قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی را به حداقل برسانید. با توجه به ماهیت شیمیایی مواد، بهتر است اقدامات احتیاطی خاصی انجام شود، از جمله:

برای کاهش خطر عفونت، هنگام انتخاب سالن آرایش می توانید موارد زیر را در نظر بگیرید:

همانطور که قبلاً گفتیم، به طور کلی کاشت ناخن در دوران بارداری مشکلی برای سلامتی ایجاد نمی کند. اما اگر ناخن های شما شکننده و ضعیف هستند، بهتر است کاشت ناخن انجام ندهید. از طرفی به مسائل بهداشتی اتاق نشیمن مانند تهویه خوب، استریل بودن ابزار و … توجه کنید.

6- حمام پدیکور پس از هر بار استفاده باید ضدعفونی شود.